Aloe Vera

INCI: aloe barbadensis leaf powder / aloe barbadensis leaf extract


Planta de aloe vera (Aloe barbadensis) este una diantre cele mai folosite plante, in rol cosmetic si terapeutic, din lume și crește în zone cu climă tropicală. Frunza de aloe vera este cunoscută pentru efectele anti-inflamatorii și antimicrobiene puternice și mai este folosită în tratarea rănilor cutanate cauzate în urma expunerii la radiații gamma, arsuri, eczeme, degerături și psoriazis. 


Constituenți importanți: polizacaride, lectină, fenoli, aminoacizi, enzime, lignină, minerale (seleniu, zinc), acid salicilic, lactat de magneziu, saponine, steroli și vitamine A, C și E. 


Proprietăți: 


- anti-inflamator puternic 


- antioxidant 


- antimicrobian


- cicatrizantă, ajută la vindecarea rănilor cutanate


- hidratant


- stimulează sinteza de colagen


- anti-aging 


Extractul/ pudra de aloe vera este potrivit pentru îngrijirea pielii sensibile, deshidratată, uscată, inclusiv pentru pielea matură, cu riduri si lipsită de tonicitate. Datorită proprietăților sale de hidratare și de stimulare a producției de colagen, extractul de aloe vera ete utilizat și pentur prevenirea îmbătrânirii premature a pielii, calmarea pielii iritate sau afectată de arsuri solare, îngrijirea pielii delicate, sensibile, inclusiv a copiilor. Ale vera mai este folosit și in hidratarea și îngrijirea părului și, în special, de calmare a scalpului iritat. 


Fenotipuri Baumann recomandate: toate tipurile, dar în special tenurile sensibile - DSNT, DSPT, DSNW, DSPW, OSNT, OSNW, OSPT și OSPW. 


Cosmeceuticals and Cosmetic Ingredients (2014), pag. 229 - 237


Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 1-12 din 77 Rezultate

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Setare Direcție Ascendentă

Afișare 1-12 din 77 Rezultate